Mos harro 1.3.1 APK for AndroidMos harro 1.3.1
File name: Mos-harro.APK
ID: org.app.mosharro
Version: 1.3.1
File Size: 1MbMos harro Screenshots

Free Download Mos harro APK
Download Mos harro APK

Mos harro Info

Aplikacion mobil i cili te kujton qe te besh istigfar (kerkim falje Allahut) dhe dhiker (permendje te Allahut).

"Po ti përmende Zotin tënd dhe plotësisht përkushtoju Atij!" (Kur'an - Muzemil, 8)

Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë edhe këtë: "Fjalët më të dashura tek Allahu janë katër: Subahnallah, Elhamdulilah, La ilahe il-lAllah, Allahu ekber. S`të bëhet dëm me cilëndo prej tyre të fillosh.

(Buhariu "Fet'hul Bari" 11/213 dhe Muslimi 4/2076.)


Dhe ka thënë (s.a.v.s.): "Me të vërtetë disa herë zemrën time e kaplon gafleti (pakujdesia), andaj kërkoj falje prej Allahut njëqind herë në ditë."

(Muslimi 4/2075 shih ''Xhamiul Usul''4/386)

Features of Mos harro 1.3.1

Vibrimi gjate lajmerimeve
Aktivizimi i 'push notifications'
Mos harro | 196 Reviewers | | Rating: 4.8

Download Mos harro 1.3.1 APK

Previous
Next Post »